Klassz Csapat Építő Program

Ne add alább egy megbízható, klassz csapatnál!

Klassz Csapat Építő Program

Klassz Csapat építő

Programunkkal elérjük, hogy csapatod összetartó legyen és ne széthúzó.

Hogy felelősséget vállaljanak és ne legyenek hanyagok.

Hogy csapatod megbízható emberekből álljon és tudjál rájuk számítani.

Hogy a munkatársak segítsék egymást és ne rombolják a csoportot.

 

Programunk 2 fő részből, így 2 alkalomból áll és egy opcionális 3. részből, 3. alkalomból.

1. rész - Együtt a cégvezetővel, cégvezetőkkel

Ez alkalommal Veled dolgozunk, mint cégvezetővel, vagy ha többen vezetitek a céget, akkor Veletek. Itt több mindent is megvizsgálunk, kialakítunk, melynek végén azt veszed majd észre, hogy visszanyerted a lelkesedésed a céggel, a cégvezetéssel és a csapatoddal kapcsolatban.

Többek között ezen a ponton közösen kialakítunk egy olyan Etikai kódexet, mely alapja tud lenni egy közös és helyes viselkedési és munka morálnak. Egy olyan szabálygyűjtemény, mely segíti, hogy te, mint cégvezető tudd, hogy olyan szellemben dolgoznak a munkatársaid, mely számodra ideális és mely biztosítja a munkatársak és munkatársak közötti, valamaint a cég és partnerei közötti harmonikus, gördülékeny és magas minőségű együttműködést.

2. rész - Együtt a munkatársakkal, a teljes csapattal

Ez egy interaktív, könnyed, jó hangulatú, közvetlen tréning az összes munkatársnak, vagyis a teljes csapatnak, ahol a munkatársak ráébrednek arra, hogy a szabályok, az irányelvek miként segítik egy csapat működését, majd végigvesszük, végigbeszéljük a cégre kialakított, saját Etikai Kódexnek valamennyi pontját egészen addig, míg sajátjukénak érzik.

3. rész - Kibővített program - Választható

Ez hasonló, interaktív, könnyed, jó hangulatú, közvetlen tréning az összes munkatársnak, vagyis a teljes csapatnak, ahol a munkatársakkal életbeli helyzetekkel begyakoroljuk az Etikai Kódex pontjainak használatát.

Első lépésként a cég saját Etikai Kódexére szabott, de az általános helyzeteket tartalmazó élethelyzeteket kiegészítünk a cégvezetővel közösen a cég speciális helyzeteivel és a helyzetekre adott optimáis megoldásokkal.

Ezt követően második lépésként a teljes csapattal gyakorlatiasan végigvesszük valamennyi helyzethez az optimális megoldást figyelembe véve a cég Etikai Kódexét egészen addig, amíg a munkatársak értik, hogy miként alkalmazzák az Etikai Kódexet a mindennapokban és tudják, hogy az egyes felmerülő élethelyzetekre mi az optimális megoldás.

Klassz Csapat Építő Program végeredménye

A program végeredménye, hogy

  • a munkatársak szándékai egy irányba állak a cégvezető szándékaival,
  • a munkatársak megértik, hogy az Etikai kódex pontjainak betartása miképp segíti saját munkájukat és a többiekkel való együttműködést.
  • megteremtődik az igény a munkatársakban egy nagyobb együttműködésre és felelősségvállalásra mind a cég iránt, mind a munkatársak, mind pedig az ügyfelek iránt.

Ajándékunk

Egy A2-es méretben, a cég arculatára megszerkesztett, kinyomtatott és bekeretezett Etikai Kódex, melyet a cég azonnal birtokba vehet és elhelyezhet iroda vagy üzlethelységében.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
Telefon: 06 20 9123413
E-mail: info@klasszcsapat.hu

© 2019. Minden jog fenntartva - Virágozz és Prosperálj Alapítvány