Hatékony és Etikus Csapat Építő Program

Ne add alább egy etikus és lojális csapatnál!

Hatékony és Etikus Csapat Építő Program

Klassz csapat építő

Programunk célja, hogy úgy érezd magad, hogy nem vagy egyedül, mert mögötted van egy hatékony, becsületes és összetartó csapat.

Megcélozzuk, hogy munkatársaid önállóak legyenek.

Visszaállítjuk a lelkesedést a csapatba a célokkal kapcsolatban és megteremtjük, hogy munkatársaid ne csak egyéni célok hajtsák.

Megalapozzuk, hogy csapatod lojális legyen és tudj rájuk számítani bármilyen helyzetben.

A Programról

Vajon mikor egy munkatárs betoppan az iroda, üzem, bolt, stb. küszöbén, teljes figyelme a cégben lévő feladatain van, vagy esetleg még otthon?

Vajon a munkatársak értik egy cég felépítését, hogy egyénileg miként és hogyan járul hozzá a cég termelékenységéhez, hatékonyságához, vagy épp nem járul hozzá, a rosszabb pedig, ha kifejezetten ellene dolgozik?

Vajon a munkatársak tudják, hogy a nem 100%-os felelősségvállalás, a lógás és hasonlók miként hatnak a saját pénztárcájukra, a munkatársaik és családtagjaik, illetve a tulajdonos pénztárcájára?

Vajon a munkatársaknak reális, hogy egy rendezett környezetben hatékonyabban és nagyobb örömmel lehet dolgozni, mint egy rendetlen környezetben?

Vajon a munkatársak tisztában vannak azzal, hogy a munkájukhoz való hozzáértés, egy professzionális hozzáállás a munkához és szakmához az milyen örömet és hatékonyságot képes okozni?

Vajon a munkatársak tudják, hogy a cégvezető, illetve a vezetők értük is vannak és nekik a vezetőkért és cégvezetőkért is kell lenniük? Hogy ez egy kölcsönösen előnyös szövetség, melyet támogatni kell és megéri lojálosnak lenni a vezetéshez és céljaihoz?

Programunk az élet különböző oldalairól világítja meg az élet területeit, hogy miképp hatnak a munkára, miként hatnak a csapatra és miként hatnak a hatékonyságra, termelékenységre és általában a sikeres, virágzó jövőre.

A program befejeztével a munkatársak érteni fogják, hogy a hatékonyság, az etikus, becsületes hozzáállás a céghez és a munkához az ő és a csapat többi tagjának érdekeit szolgálják.

A Program időtartama

A Hatékony és Etikus Csapat Építő Programunk időtartama:

  • egy 4 órás konzultációból áll a cégvezetővel / cégvezetőkkel (itt átbeszéljük a cég sajátosságait, nehézségeit és azt, hogy milyen területeken, hozzáállásokon szeretnél mindenképp változást csapatodban), továbbá
  • 2 teljes napos tréningből a munkatársi csapat számára, hogy egy igazán hatékony, etikus és lojális csapatod legyen.

Egyeztetésnek megfelelően választható, hogy a tréning két napja munkanapra vagy esetleg péntek-szombat párosítással valósuljon meg.

A Program végeredménye

A munkatársak

  • értik, hogy a cég értük van és az ő érdekük, hogy ők is a cégért legyenek,
  • nagyobb felelősséget vállalnak a munkájukért, magukért és másokért,
  • értik, hogy az etikus hozzáállás miként segíti az ő és környezetükben élők életét, és törekednek a becsületességre,
  • tudják, hogy mire képes egy igazi, hatékony és etikus csapat,
  • vágyni fogják, hogy kompetensebbek, eredményesebbek és sikeresebbek legyenek,
  • általánosságban jobban tudják alakítani életüket és boldogabbak.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
Telefon: 06 20 9123413
E-mail: info@klasszcsapat.hu

© 2019. Minden jog fenntartva - Virágozz és Prosperálj Alapítvány